акустично

Конгресна Сала

Congress in Hotel Montana in Krusevo

Нашиот хотел има посебен оддел изграден за големи бизнис настани. Главна карактеристика е огромната конгресна сала со 330 седишта. Со цел поддршка на такви поголеми настани целиот оддел има посебен влез во хотелот, посебен ходник за рецепција, а на крајот на конгресната сала можете да најдете убава тераса со поглед над Крушево.