Сведоштва

Соработуваме со Хотел Монтана во последните 15 години за нашите тренинзи и семинари.

Местото нуди комодитет и простор за големи групи. Персоналот е топол и пријателски а варијацијата на…

Имаме одлична соработка со тимот на Хотел Монтана во последниве 5 години на многу тим билдинг проекти и други едукативни активности. Кога ги праќаме нашите клиенти во овој хотел, знаеме дека се во…

За време на светското првенство 2018 во Крушево, нашиот голем тим беше сместен во Хотел Монтана. Услугата беше одлична и луѓето во Хотел Монтана постојано ни помагаа за се што ни требаше. Едно е…

Како позната невладина организација во Македонија работевме на многу проекти, потпирајќи се на Хотел Монтана во сместувањето на многу групи на гости за нас. Имавме одлична соработка, што нам ни…

Локацијата на хотелот е одлична и нуди спектакуларен поглед над Крушево. Услугата во хотелот е супер и храната е од далеку најдобрата во регионот! Менаџментот на хотелот беше многу флексибилен за…