Вечера

Тим билдинг - дводневен пакет

Тимско Готвење во Хотел Монтана

Ако имате само два дена за вашите вработени го имаме вистинскиот продукт за вас. Ова е интензивен тим билдинг пакет каде секоја минута е значајна во патот кон подобар тим и повеќе забава. 

Крушево Параглајдинг Пакет

Летање над Крушево
99 €

Тука ви нудиме Крушево Параглајдинг Пакет, пакет што нема да го добиете никаде на друго место. Можете да го искусите поголемиот дел од Крушево во два дена и да научите многу за нашето богато минато. Ќе видите спектакуларни споменици од минатото, ќе летате по небото над Крушево и ќе јадете ретки рецепти од нашата традиционална трпеза, со внимателно избрани состојки.