Рестарт на трките во Крушево 2018

1
min read
A- A+
read
Racing Spoiler
Racing Cars Krusevo
Racing Cars Krusevo

Тркањето се враќа во Крушево. Оваа 2018 година ќе биде рестартот на овој настан. Целокупната организација на трката ќе трае два дена, а натпреварувачите ќе возат на некогаш традиционалната и атрактивна патека која се протега на патниот правец с. Острилци - Мечкин Камен, во должина од 7.2 км.

Оваа трка повторно се одржува во Крушево после пауза од 10 години. Главната трка ќе се одржи на 05.08.2018 во 11:00. Базата на организацијата е поставена на паркинг во близина на нашиот Хотел Монтана, со што ја поддржуваме трката на секој можен начин.